Bereikbaarheid

U kunt overlast ervaren door wegwerkzaamheden rondom Groningen. Dit betreft niet alleen de bereikbaarheid per auto, maar ook per trein en bus. Kijk hier voor actuele informatie

Route

Het kantoor van GasTerra bevindt zich op de hoek van de Stationsweg en de Hereweg (zie rode stip op de kaart). De hoofdingang zit aan de Stationswegzijde vlakbij de stoplichten. 
Download routebeschrijving (PDF)

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Kies dan als bestemming het Centraal Station Groningen. Ons kantoor bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van het hoofdstation.
Voor actuele info: www.Qbuzz.nl or www.9292ov.nl

Auto

U kunt gratis gebruik maken van onze parkeergarage. De parkeergarage is te bereiken via de Oude Stationsweg (zie plattegrond) aan de zijkant van ons kantoor. Gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen in de garage, verzoeken wij u om vooraf uw naam en kenteken van uw auto door te geven aan uw contactpersoon bij GasTerra. Op die manier kunnen wij een plek in de garage garanderen.

Let op: de ingang van de Oude Stationsweg zit aan de Herewegzijde en is alleen bereikbaar komende vanuit noordelijke richting (vanaf de stoplichten aan de Stationsweg). U moet dus aanrijden via de Stationsweg of een rondje maken om het Hereplein en dan zuidwaarts rijden.

Rij vanaf de Stationsweg de Hereweg op. Neem na ± 15 m. direct de eerste weg rechts (Oude Stationsweg). Houd rechts aan en ga nog voor de slagboom rechtsaf. Links van de weg bevindt zich een intercom. Hier kunt u zich melden. 

Gratis parkeren bij een transferium (P+R)

In Groningen en omgeving zijn diverse transferia met parkeermogelijkheden en een directe busverbinding naar het Centraal Station. http://www.transferiumparkeren.nl/groningen

  • Transferium Haren - aan de A28 (Emmalaan 35)
  • Transferium Hoogkerk -  aan de A7 (Peizerweg)
  • Transferium Kardinge - aan noordoostelijke ringweg ( Kardingerplein 1)
  • Transferium Reitdiep - nabij de N355/Zernike Campus (Professor Uilkensweg)
  • Transferium Meerstad - nabij de N46 (Driebondsweg)

(klik op de kaart voor grotere weergave)

Fiets

U kunt uw fiets in onze parkeerkelder stallen. Ingang via de parkeergarage aan de achterzijde van ons kantoor (zie informatie onder 'Auto'). Vanuit de parkeerkelder heeft u toegang tot ons kantoor (melden bij intercom).