GasTerra's Meer met Minder Fonds

17-12-2019

Het 'Meer Met Minder Fonds' helpt Groningse voetbalvereniging met energiebesparende maatregelen.

Onder het toeziend oog van het eerste elftal uit 1922 is de overeenkomst ondertekend tussen Voetbal Vereniging Hoogezand en het GasTerra Meer met Minder Fonds. De voetbalclub uit Groningen wil graag zijn clubhuis verduurzamen door te investeren in een nieuwe verwarmingsketel en de plaatsing van nieuwe kozijnen met HR +++ glas. De Stichting GasTerra Meer met Minder Fonds biedt financiële ondersteuning om deze investering mogelijk te maken. De stichting helpt maatschappelijke organisaties door middel van een renteloze lening die uit de besparingen wordt terugbetaald.

De voetbalclub, die in 2022 zijn honderdjarig bestaan viert, vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat ook het clubhuis klaar is voor een duurzame toekomst. Met nieuwe kozijnen, HR+++ glas en een moderne verwarmingsketel wordt veel energie bespaard en zet men een eerste stap in die richting.

Wilt u weten of ook uw maatschappelijke instelling in aanmerking komt voor een overeenkomst met het GasTerra Meer met Minder Fonds? Stuur dan een mail naar meermetminder@gasterra.nl  

Dhr. A.W. Kasto (voorzitter bestuur VV Hoogezand) en mw. D.E.M. O’Brien (voorzitter Stichting GasTerra Meer met Minder Fonds)

Dhr. A.W. Kasto (voorzitter bestuur VV Hoogezand) en mw. D.E.M. O’Brien (voorzitter Stichting GasTerra Meer met Minder Fonds)