GasTerra en Enexis Groep nodigen u uit voor het Energiepodium Debat

28-11-2018

Dit jaarlijkse debat wordt op maandag 10 december gehouden. Centraal staat de vraag: Hoe komt het Klimaatakkoord straks achter de voordeur?

Het debat wordt dit jaar geleid door journalist en presentator Sven Kockelmann. In het Muntgebouw aan de Leidseweg 90 in Utrecht zullen van 14.30 uur tot 18.00 uur onder zijn leiding verschillende stakeholders in debat gaan. 

Annie Krist en Peter Vermaat, de CEO's van GasTerra en Enexis Groep, trappen het debat af met een dubbelinterview. Hierna nemen Sanne Akerboom, postdoctoraal onderzoeker duurzame energie, innovatie en regelgeving aan de Universiteit Utrecht, en Stephen de Vos, manager public affairs bij Netbeheer Nederland, namens KEK, de koepelorganisatie van jonge professionals die werken aan klimaat- en energievraagstukken, deel aan een vraaggesprek.  

Sandor Gaastra, directeur-generaal Energie, Telecom en Mededinging op het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat geeft de keynote speech. Interessante inleidingen kunnen daarnaast verwacht worden van Anne-Marie Spierings, gedeputeerde in Noord-Brabant en partijvoorzitter van D66, Onno Dwars, directeur bij Ballast Nedam Development en expert op het gebied van duurzaam bouwen, en Syp Wynia, redacteur en columnist voor Elsevier.
Tijdens het debat is veel ruimte voor discussie. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Bent u geïnteresseerd? De volledige uitnodiging en het programma vindt u hier. Via deze uitnodiging kunt u zich ook direct aanmelden.

GasTerra en Enexis zien uit naar uw komst.