Special Olympics Groningen succesvol verlopen

10-06-2015

Onbeperkte helden. Dat waren de sporters op 6 juni 2015 tijdens de Special Olympics Regionale Spelen in Groningen. Ruim 500 sporters met blije gezichten die trots met hun behaalde prijs naar huis zijn gegaan. Een medaille of vaantje als tastbaar bewijs van hun prestatie! De sporters waren echt de ‘helden’ van de dag. GasTerra heeft het mede mogelijk gemaakt dat deze dag is gehouden.

Feest

De Special Olympics Regionale Spelen Groningen stonden dit jaar in het teken van ‘Feest’. Met een speciaal jubileumlied, feestelijk geklede sporters bij de openingsceremonie en een grote taart werd tijdens de opening het 40-jarig jubileum van De Brug provincie Groningen gevierd.

Focus op sport

Na de openingsceremonie kwam de focus weer op sport te liggen, want de Special Olympics Regionale Spelen moesten vooral de sporters, coaches en vrijwilligers een geweldige ‘sportbeleving’ bezorgen. Doel van Special Olympics evenementen is sporters de kans te geven zich te ontwikkelen. Op sportgebied, maar ook op sociaal en emotioneel vlak. In een andere omgeving een topprestatie behalen, omgaan met succes en ook tegenvallers en bovenal heel veel plezier hebben.