15e editie Duurzame Dinsdag

19-04-2013

Voor de vijftiende keer verzamelt Duurzame Dinsdag alle duurzame ideeën uit de samenleving. De Duurzame Dinsdag koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, wordt op 3 september aangeboden aan het kabinet. Vanaf nú tot 28 juni kan iedereen weer initiatieven indienen via de website. 


Duurzame Dinsdag verzamelt innovatieve duurzame ideeën uit de samenleving, die bijdragen aan verduurzaming van Nederland. De afgelopen 15 jaar heeft Duurzame Dinsdag al veel bereikt en vele initiatieven ondersteund. Samen met haar partners waaronder GasTerra zorgt Duurzame Dinsdag ervoor, dat er ondersteuning komt vanuit de politiek en samenleving om de initiatieven te versnellen in hun verdere ontwikkeling en realisatie een stap dichterbij te brengen.


Op 3 september vindt een feestelijke bijeenkomst plaats op het Binnenhof in Den Haag. Hier komen initiatiefnemers en politiek bijeen en wordt de Duurzame Dinsdag koffer vol ideeën aangeboden aan het kabinet. Daarnaast worden een aantal burgers   onderscheiden met een duurzaam lintje.

Bekijk voor meer informatie de website.