Record aantal deelnemers GasTerra Ladies Run

10-06-2013

Gisteren startten in totaal 1.900 vrouwen bij de 6e editie van de GasTerra Ladies Run. Een record aantal deelnemers! Het parcours leidde de deelnemers wederom dwars door de binnenstad in rondes van 2,5 km met de start en finish op de Grote Markt. Hoewel het zonnetje ontbrak werd onder goede weersomstandigheden om 13.30 uur het startschot voor de 5 kilometer gegeven door GasTerra's CEO Gertjan Lankhorst.

De snelste dame van de 5 kilometer bleek Jessica Oosterloo uit Appelscha te zijn met een tijd van 17:27. Daarna was het tijd voor de Moeder-dochterloop. Ruim 400 moeders en dochters kwamen hand in hand over de finishstreep. De middag werd afgerond door de 10 kilometer loop.

Ook was er een bedrijvenloop. Deze werd gewonnen door het team van RTV Noord. Maaike Waalkens en Jolly Kerkstra vertegenwoordigden GasTerra. De minimale deelname is drie personen per team, maar helaas waren er door ziekte en blessures afzeggingen en kon GasTerra niet meedingen naar een prijs. Volgend jaar hopen we weer als vanouds met minimaal twee teams mee te kunnen doen aan dit sportieve en leuke evenement!