GasTerra Transitie Jaarprijs: 'Bloed, zweet en tranen'

05-06-2013

De GasTerra Transitie Jaarprijs (GTJP) nadert zijn climax: het GTJP Event op 11 juni. De tien genomineerden zijn bekend en gaan op 11 juni in DeFabrique in Maarssen, Utrecht de strijd met elkaar aan.

Alle genomineerden bezochten de afgelopen weken een professionele filmstudio waar korte filmpjes werden opgenomen. In deze filmpjes presenteren zij met verve hun idee en vertellen waarom dit idee het beste is en de GTJP 2013 moet winnen. Maar met grote lampen, een camera en tientallen ogen op je gericht, is dat niet altijd even gemakkelijk. Deze filmpjes worden op het GTJP Event getoond en op dit moment kan iedereen stemmen op het idee dat in ieder geval de internetprijs (meeste online stemmen) in de wacht moet slepen.

Bekijk hier de korte filmpjes van de tien genomineerden. Stemmen op de genomineerden kan nog tot en met maandag 10 juni, 17.00 uur.

In de vierde nieuwsbrief is ook meer informatie te vinden over het GTJP event van komende dinsdag. Naast de stands op het beursplein van de tien genomineerden en de acht bedrijven waaronder FrieslandCampina, Heineken en het UMCG, kent het programma verschillende sprekers waaronder Thom de Graaf van de Vereniging Hogescholen (voormalig politicus) en astronaut André Kuipers.