GasTerra Energy Stage biedt podium voor Gronings talent

07-01-2013

Vanaf woensdag 9 januari laten de meest veelbelovende Europese muziekacts tijdens Eurosonic Noorderslag zien wat zij in huis hebben. Vaak zijn deze artiesten binnen eigen landsgrenzen bekend maar nog niet doorgebroken in de rest van Europa. Eurosonic Noorderslag fungeert dan als springplank waarbij Eurosonic van woensdag 9 t/m 11 januari een podium biedt voor Europees talent en Noorderslag afsluit op 12 januari met de Nederlandse popartiesten.  
 

Energizing local talent

Daarnaast introduceert de organisatie de GasTerra Energy Stage; een gratis toegankelijk onderdeel van Eurosonic op het festivalcentrum van het Ebbingekwartier. GasTerra sponsort dit podium en ondersteunt daarbij talentvolle lokale acts. Het programma van de GasTerra Energy Stage start op woensdag 9 januari t/m vrijdag 11 januari van 15.00 tot 23.00 uur.

Grunneger Sonic

Dat Groningen ook veel talent huisvest, blijkt uit de verschillende bands die de afgelopen jaren doorbraken. Deze editie laten talenten die op het punt van doorbreken staan, waaronder Traumahelikopter en Town of Saints, zien wat zij in huis hebben tijdens Grunneger Sonic. Bekijk hier het volledige programma van Eurosonic Noorderslag 2013.