GasTerra Energizer Award

05-06-2015

€ 5000 voor duurzame scriptie

GasTerra organiseert op 3 juli 2015 opnieuw de GasTerra Energizer Award, voorheen de GasTerra Transitie Jaarprijs. Studenten die dit jaar afstuderen aan een hbo-opleiding kunnen zich inschrijven voor deze prestigieuze prijs. Belangrijke voorwaarden: de scriptie is uitgevoerd bij een bedrijf of instelling en heeft een duurzaam karakter.

Hoe werkt het?
Alle hbo-studenten die aan een Nederlandse hogeschool studeren kunnen tot 11 juni hun scriptie indienen via: www.gtea.nl. Vervolgens buigt een professionele jury zich over alle scripties en selecteert de tien beste. Deze studenten nemen het tegen elkaar op tijdens het GTEA-event op 3 juli 2015.

Kent u hbo-studenten die afstuderen bij een bedrijf of instelling? En heeft hun afstudeeropdracht een duurzaam karakter? Motiveer ze dan om deel te nemen aan de GasTerra Energizer Award 2015!

Relaties van GasTerra worden uitgenodigd voor dit event. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u dit event meemaken? Stuur dan een mail naar: marieke.kanon@gasterra.nl

Winnaars van de GasTerra Transitie Jaarprijs 2013
Winnaars van de GasTerra Transitie Jaarprijs 2013

In 2013 ontvingen studenten van de Saxion Hogeschool de 1e prijs. Zij bedachten een magnetisch opzetstuk voor radiatoren dat de lucht rond oude radiatoren in beweging brengt. De 2e prijs ging naar studenten van de Hanzehogeschool Groningen en de 3e prijs was voor studenten van de Haagse Hogeschool.

Landelijke aandacht

P+ magazine, tijdschrift op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, besteedde in de april-mei editie aandacht aan de prijs. In dit artikel vertelt Marcel Ticheloven, Teammanager Industrie Noord-Nederland bij Royal HaskoningDHV, welk vraagstuk zijn studenten proberen op te lossen en waarom ze meedoen aan de GTEA.

Download het artikel