Young Energy Professionals

Young Energy Professionals is een netwerkorganisatie voor young professionals uit de energiesector. Tot de aangesloten organisaties behoren o.a. Gasunie, Shell, NAM, GasTerra, Essent en Energy Valley.

Young Energy Professionals is een netwerkorganisatie voor young professionals uit de energiesector, waarbinnen kennisdeling en netwerken centraal staan. Jaarlijks vinden verschillende bijeenkomsten plaats, zoals bedrijfsbezoeken, kennissessies en netwerkborrels.

Tot de aangesloten organisaties behoren onder andere GasTerra, Gasunie, Shell, Eneco, NAM, Enexis en Essent. GasTerra vindt het belangrijk om young professionals in de energiesector met elkaar te verbinden om zodoende kennis en ervaringen uit te wisselen.

Kijk voor meer informatie op de website van Young Energy Professionals

YEP Conference 2016

De tweede editie van het YEP congres vond plaats op woensdag 16 november 2016 in Den Haag. Het thema van deze dag was 'The next step in the energy transition'. Young Professionals van elf verschillende energiebedrijven woonden het event bij dat gezamenlijk met de European Autumn Gas Conference werd gehouden.

YEP Conference 2016
YEP Conference 2016

Impressie YEP event in 2015

Donderdag 22 november 2015 vond de eerste editie van het Young Energy Professionals (YEP) event plaats in Utrecht. Thema van de dag: ‘Game Changers’. Ruim 100 young professionals van verschillende (energie)bedrijven zoals Essent, Eneco, Energy Delta Institute, TNO, Gasunie, Enexis, DNVGL, NAM en GasTerra, wisselden kennis en ervaringen uit.

Young professionals van GasTerra maken deel uit van het bestuur van Young Energy Valley en kunnen zo meedenken over de koers en evenementenkalender van de netwerkorganisatie.