GasTerra sponsort

GasTerra is een Gronings bedrijf, dat investeert in zijn personeel en in maatschappelijke, sportieve en culturele activiteiten. Daarbij richt GasTerra zich primair op de stad en regio Groningen. Dat is niet voor niets. Het grootste deel van GasTerra’s portfolio bestaat uit Gronings gas en het kantoor is in Groningen gevestigd.

Kortom, de onderneming mag een grote speler op de Europese gasmarkt zijn, ze is vooral een Gronings bedrijf en draagt graag bij aan het leven in de stad en de regio.

Zo sponsort GasTerra bijvoorbeeld de Ladies Run, Schaakclub Groningen en het eerste vrouwelijke voetbalteam van Voetbalvereniging Oranje Nassau. Naast sport worden ook activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en educatie gesponsord.

Zo ontvangt het Groninger Museum ieder jaar een bijdrage om spraakmakende tentoonstellingen mogelijk te maken en daarmee het museum en Groningen op de kaart te zetten. Als hoofdsponsor van zowel het museum als het Prins Claus Conservatorium heeft GasTerra al veel bijgedragen aan de cultuur in Groningen. 

Groningers kunnen zelf ook profiteren van GasTerra’s financiële steun. Verschillende charitatieve doelen in en om de stad worden gesteund, waarbij het voornamelijk gaat om kleinere bedragen voor lokale initiatieven. Dit zijn projecten gericht op ouderenzorg, gehandicapten, onderhoud in achterstallige buurten en goede doelen.

Special Olympics Groningen
De Brug

Dat GasTerra geworteld is in de Groningse samenleving en hier deel van uit wil maken, is te merken aan de vele sponsoractiviteiten in de stad en regio.