Route

Let op: Mogelijk overlast door wegwerkzaamheden rondom Groningen. Dit betreft niet alleen de bereikbaarheid per auto, maar ook per trein en bus. Lees hier meer

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer? Kies dan als bestemming het Centraal Station Groningen. Ons kantoor bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van het hoofdstation Groningen.

Fiets
|
U kunt uw fiets in de parkeerkelder stallen. Ingang via de parkeergarage aan de achterzijde van het kantoor aan de Oude Stationsweg. (Kijk voor meer informatie onder 'Auto').

Auto
U kunt gratis gebruik maken van onze parkeergarage. De parkeergarage is te bereiken via de Oude Stationsweg (zie plattegrond) aan de zijkant van ons kantoor. Gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen in de garage, verzoeken wij u om vooraf uw naam en kenteken van uw auto door te geven aan uw contactpersoon bij GasTerra. Op die manier kunnen wij een plek in de garage garanderen.

Let op: de ingang van de Oude Stationsweg zit aan de Hereweg-zijde en is alleen bereikbaar komende vanuit noordelijke richting (vanaf de stoplichten aan de Stationsweg)!
U moet dus aanrijden via de Stationsweg of een rondje maken om het Hereplein en dan zuidwaarts rijden.

Rij vanaf de Stationsweg de Hereweg op. Neem na ± 15 m. direct de eerste weg rechts (Oude Stationsweg). Houd rechts aan en ga nog voor de slagboom rechtsaf. Links van de weg bevindt zich een intercom. Hier kunt u zich melden.
De bewaking opent vervolgens de garagedeur, mits het kenteken bij GasTerra bekend is. De garagedeur is een metalen schuifdeur.

Toegang kantoor vanuit de parkeerkelder
In de parkeergarage kunt u zich melden bij de intercom. 

Parkeren bij een transferium

In Groningen en omgeving zijn diverse transferia met parkeermogelijkheden en een directe busverbinding naar het Centraal Station.

Transferium Kardinge
Het transferium Kardinge ( Kardingerplein 1) ligt aan de ringweg ten noordoosten van Groningen.

Transferium Haren/A28
Dit transferium ligt aan de A28 (afslag Haren).

Transferium Hoogkerk/A7
P+R Hoogkerk ligt in de driehoek tussen de A7, Ruskenveen en de Peizerweg (N372).

Transferium Groningen Euroborg P3
Dit transferium ligt ten zuiden van de A7 aan de Bornholmstraat (vlakbij voetbalstadion van FC Groningen).

Transferium Groningen Zernike
P+R Zernike is gelegen in de directe nabijheid van de N355 en N370 ten noorden van het centrum van Groningen (dichtbij universiteitscomplex Groningen-Zernike).

Voor actuele info: www.Qbuzz.nl or www.9292ov.nl

Het kantoor van GasTerra bevindt zich op de hoek van de Stationsweg en de Hereweg (zie rode stip op de kaart). De hoofdingang zit aan de Stationswegzijde vlakbij de stoplichten.

Download hier de routebeschrijving.